Despe noi


"We are not the best, that`s why we try harder!"

Acesta este sloganul SmartChat Studio, care ne defineste perfect. Chiar daca de multe ori avem performante care nu sunt in concordanta cu sloganul, ne place sa ne pastram modesti, intotdeauna sa ne dorim mai mult, sa inovam, sa fim in top..cat mai sus. Suntem un studio de videochat situat in Galati care a luat fiinta in anul 2011. Nu suntem un studio mare, suntem un studio care lucreaza cu un numar mic de modele pe care sa le ajutam sa aiba castiguri de top.

Ne place sa fim in permanenta la curent cu ultimele noutati din domeniu, din acest motiv participam la toate evenimentele din Europa dedicate videochatului.Suntem o echipa tanara si dinamica,formata din 7 persoane, care se dedica intru totul modelelor ce lucreaza cu noi. Mediul nostru de lucru este unul placut si calduros, unde intotdeauna vei avea parte de intelegerea si indrumarea necesara, dar si de distractie. Da, ne place ceea ce facem si asta se vede in urma rezultatelor obtinute de-al lungul anilor. Pentru noi, SmartChat este mai mult decat un simplu studio de videochat.

Te invitam sa citesti site-ul si sa descoperi ce inseamna SmartChat Studio...dar cel mai bine, ar fi sa ne cunosti.

Avantaje


Galerie video


Ganduri de final


"We are not the best, that`s why we try harder!"

In speranta ca ti-a placut ce ai citit pe site-ul nostru si ca ti-am captat atentia, ne permitem sa iti dam cateva sfaturi daca vrei sa te angajezi in acest domeniu. Din experienta acumulata, te sfatuim sa te informezi, sa citest cat mai multe surse, sa te documentezi. Nu uita ca este foarte important istoricul studioului unde vrei sa te angajezi.

Du-te la interviuri, fa comparatii, vezi cu ochii tai daca ceea ce se promite in reclame este adevarul sau doar o pacaleala. Cere cat mai multe detalii despre legalitate, incasari sau orice crezi tu ca e important pentru tine. Nu fi rusinoasa pentru ca este vorba de tine, job-ul tau si banii tai. Nu te lasa pacalita. Daca noi iti parem alegerea cea mai buna pentru tine, te asteptam sa ne contactezi prin metodele de mai jos.

Contact

Lasa-ne un mesaj