Despre noi


Acest site prezinta intreaga activitate de videochat pentru cei ce doresc sa paseasca in aceasta cariera de acasa si din orice loc al globului.

Live-Chatul inseamna a transmite sesiuni in timp real oriunde in lume si transpune imaginea reala in mediul virtual. Comunicarea are la baza text si sunet, de ambele parti. Poti vorbi in limba engleza, franceza, spaniola , germana si italiana.

Aceasta transmisie are un cost, fie per secunda, fie per minut. De aceea, conversatia modelelor trebuie sa tina cat mai mult si sa fie cat mai relaxanta pentru a aduce satisfactii banoase cat mai mari.

Temele de discutie variaza de la persoana la persoana, acestea fiind de orice natura, de la hobby-uri pana la cultura, muzica, atat timp cat conversatia este una de bun simt si face ca ambele persoane sa se simta confortabil si sa se distreze.

Oamenii care intra in mediul online pentru a purta discutii cu modelele noastre , intra pentru a crea relatii de prietenie, pentru a se destainui cuiva , lucru mai interesant decat privitul la televizor sau iesitul la plimbare.

Cei din lumea virtuala nu au multe pretentii intrucat comunicarea se bazeaza doar pe sunet, text si video. Trebuie sa fii joviala, sa le zambesti, sa le transmiti emotii.Aceste lucruri ii vor face sa se intoarca in mediul tau virtual. Te vor cauta din nou..si din nou.

Partenerii nostri